Devetnaest turskih navijača privedeno u Beogradu

Epilog nereda u Beogradu

Devetnaest turskih navijača privedeno u Beogradu

Devetnaest turskih navijača privedeno je nakon večerašnjeg susreta u Beogradu. Prema posljednjim informacijama njih petnaest je privedeno zbog upotrebe pirotehnike  te četvorica zbog remećenja javnog reda i mira.

Navijači Bešiktaša polupali su nekoliko autobusa, kojima su iz hotela Jugoslavija prebacivani do stadiona. Dvojica navijača Bešiktaša su privedena zbog tučnjave, dvojica upravo zbog razbijenih stakala u autousu. Policija je u Beogradu morala intervenisati nekoliko sati prije kraja početka utakmice, te je zadržala navijače Bešiktaša u hotelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.