Dolazak Željezničara privukao navijače na Tušanj

Dobra posjeta u Tuzli

Dolazak Željezničara privukao navijače na Tušanj

M. Šljivak

Publika u Tuzli večeras je mogla uživati u pobjedi Slobode nad Željezničarom.

Oko 3.500 navijača okupilo se na stadionu Tušanj kako bi pozdravili Slavka Petrovića i novi početak tuzlanskog tima, a na kraju nisu zažalili što su došli.

Sloboda je odigrala odličan meč. Slavila je s 1:0, a navijači su fudbalere nakon utakmice pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Na tribinama Tušnja mogli smo vidjeti navijače različitih generacija, a bio je prisutan i veliki broj pripadnica ljepšeg pola.

Sigurno je da će ovaj rezultat protiv Željezničara dodatno povećati interes za utakmice Slobode i očekivati je da će Tušanj i u nastavku sezone biti dobro ispunjen.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi