Fanaticosi i Ljuti Krajišnici probudili uspavanu atmosferu

Korteo navijača Bosne i Hercegovine

Fanaticosi i Ljuti Krajišnici probudili uspavanu atmosferu

D. Kurbegović

Nešto više od dva sata je ostalo do početka utakmice 3. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Na Bilinom polju snage će odmjeriti Bosna i Hercegovina i Kipar, koji nas je u prošlim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo senzacionalno pobijedio na Bilinom polju rezultatom 2:1, što nas je na kraju koštalo odlaska u Francusku.

Kako smo već pisali, atmosfera u Zenici nije na nivou prijašnjih utakmicama, ipak mnogi navijači iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, ali i dijaspore pohodili su danas grad čelika, te se nadaju da će večeras izabranici Mehmeda Baždarevića upisati drugu pobjedu, te ostati u borbi za najviši plasman.

Kao i svaki puta do sada, prije utakmice navijači Bosne i Hercegovine, ovaj put odvojeno "BH Fanaticosi" i "Ljuti Krajišnici", korteom kroz centar Zenice najavili su večerašnju utakmicu, te bakljadom i topovskim udarima nakratko probudili uspavanu atmosferu u gnijezdu naše reprezentacije.

Svi se nadamo da će Bilino polje večeras biti dobro popunjeno, te da će uprkos kiši i lošem vremenu uz sjajnu podršku s tribina naša reprezentacija ubilježiti i drugu pobjedu u kvalifikacijama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi