Fotopriča sa tribina Grbavice

Navijači su imali svojih pet minuta

Fotopriča sa tribina Grbavice

E. Škorić

Na stadionu Grbavica večeras je odigran 108. vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva.

Utakmica između sarajevskih rivala završena je rezultatom 1:1, nije bilo dopadljive igre, a najviše pažnje privlačili su navijači.

Tako je došlo do prekida u nastavku i on je trajao 15 minuta, a vatreno je tokom svih 90 minuta bilo i na jugu, gdje su bili smješteni Željini navijači, ali i na dijelu sjeverne tribine, odakle su podršku svojim igračima davali navijači Sarajeva.

Pirotehnička sredstava i baklje ni ovoga puta nisu izostale, no na to smo se, kada je derbi u pitanju, svi ionako odavno navikli...

Pogledajte fotogaleriju koju je za vrijeme utakmice napravio naš fotograf i koja vam donosi najzanimljivije detalje s tribina. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi