Haos na ulicama San Francisca, jedan navijač ranjen

Nakon MLB finala

Haos na ulicama San Francisca, jedan navijač ranjen

Nakon što su Giantsi slavili u finalu MLB lige u gostima protiv Kansas Cityja sa 3:2 i tako osvojili šampionsku titulu, osmu u svojoj historiji u gradu na zapadnoj obali Sjednjenih Američkih Država izbio je totalni haos.

Ulice San Francisca su preplavili navijači Giantsa koji su uprkos slavlju bili rušilački nastrojeni, pa neredi na ulicama grada nisu izostali. Bilo je mnogo pirotehnike, razbijenih izloga, kao i obračuna sa policijom.

Neredi na ulicama grada trajali su cijelu noć, a prema izvješavanju lokalnih medija jedna je osoba navodno povrijeđena nakon pucanja iz vatrenog oružja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.