Horde Zla u Konjicu "prozvale" svoje fudbalere

Poslali jasnu poruku igračima

Horde Zla u Konjicu "prozvale" svoje fudbalere

Sarajevo u posljednje vrijeme ne postiže rezultate kakve bi objektivno trebalo postizati kada se u obzir uzme kvalitet tima sa Koševa. Četiri uzastopna remija nikako ne mogu zadovoljiti navijače aktuelnog osvajača Kupa BiH.

Ipak, čini se da navijače ne bole toliko loši rezultati kao što ih boli ponašanje njihovih ljubimaca. Na današnjem susretu između Igmana i Sarajeva, popularne Horde Zla posvetile su svojim fudbalerima kratku ali vrlo jasnu poruku.

"Pijete više od nas, Horde je stid - Je li vas?", upitali su najvatreniji navijači Sarajeva svoje igrače.

Sarajevo je danas zaigralo na svom nivou i upisalo pobjedu na gostovanju u Konjicu. Rezultatom 3:0 je Bordo tim izborio plasman u osminu finala Kupa, a sada se očekuju i bolji rezultati u prvenstvu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.