Ima 83 godine a i dalje putuje na gostovanja!

Ništa ga ne može spriječiti

Ima 83 godine a i dalje putuje na gostovanja!

Neobična navijačka priča stiže iz Bugarske, a njen glavni akter je 83-godišnji Hristo.

Ovaj djed je poznat po tome što je najstariji aktivni ultras u Bugarskoj, a vjerovatno i šire. Navija za Beroe iz Stare Zagore, a prošle sedmice je svoj klub bodrio u dalekoj Litvaniji.

Hristo je preputovao više od pet hiljada kilometara do gradića po imenu Klaipeda, gdje je navijao za svoj klub koji je rezultatom 2:0 savladao domaći Atlantas.

Gostovanje u Litvaniji je već arhivirano, a šanse za plasman Beroea u drugo pretkolo su zaista ogromne. U narednom krugu će ih čekati Brondby, što će biti nova prilika za ovog vremešnog navijača da posjeti još jednu daleku destinaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.