Inter je slavio na terenu, ali ko je bio bolji na tribinama?
Foto: EPA

Sjajne koreografije navijača u milanskom derbiju

Inter je slavio na terenu, ali ko je bio bolji na tribinama?

Na San Siru je sinoć odigran veliki milanski derbi. Inter je bio, formalno, domaćin i slavio veliku pobjedu u zaista interesantnoj utakmici.

Na kraju su Nerazzurri slavili rezultatom 3:2, a sudar milanskih divova je ispunio očekivanja svih ljubitelja fudbala. 

Mauro Icardi, koji je upisao hat-trick, je u samom finišu sa bijele tačke donio pobjedu Interu, a uz to što je izuzetno zanimljivo bilo na terenu, isto tako se imalo šta vidjeti i na tribinama.

Fudbalere obje ekipe je, po izlasku na teren, dočekala sjajna atmosfera, ali i odlične koreografije navijača velikih rivala.

Navijači intera su na sjevernoj tribini istakli transparent sa jasnom porukom, u grubom prevodu: "Dajte gol! Pobijedite za sjever". 

Sa druge strane, tifozi Milana su uz sjajnu koreografiju odlučili istaći i poznatu latinsku izreku "Per aspera ad astra" (Od trnja do zvijezda).

Pobjednik na terenu je poznat, ali ko je bio bolji u "okršaju" navijača dva milanska kluba?

Foto: Bleacher Report

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi