Izgubljen još jedan mladi život: Preminuo navijač Partizana
Foto: kurir.rs

Ranjen u sukobu s navijačima Zvezde

Izgubljen još jedan mladi život: Preminuo navijač Partizana

E. Čaušević

Sukob navijača Partizana i Crvene zvezde koji se nedavno desio u Beogradu odnio je još jedan mladi život.

Srbijanski mediji objavili su danas da je navijač Partizana, Demir Jukić, premino u bolnici od posljedica ranjavanja koje je zadobio u sukobu sa navijačima Zvezde. Ovaj 18-godišnji navijač bio je dio obračina koji se desio nedavno u Beogradu između dvije navijačke grupe.

Jukić je bio sa svojim prijateljima kada su ih napali navijači Zvezde. Jedan od pristalica crveno-belih je posegnuo za poštoljem, te je ranio tada Jukića koji je prevezen u najbližu bolnicu. Međutim, nakon dva mjeseca ovaj mladić je izgubio bitku za život, te je zvanično potvrđeno da je preminuo od posljedica ranjavanja.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi