Južna tribina Marakane nestala u bakljadi Grobara

Previše pirotehnike

Južna tribina Marakane nestala u bakljadi Grobara

O 148. gradskom derbiju u Beogradu između Crvene zvezde i Partizana ispisano je hiljade stranica, a tek rijetke rečenice na tim stranicama bile su pozitivne.

Skandalozno, ludnica, tuča, obračun, intervencija policije, povrijeđeni…nezaobilazne su riječi u izvještajima s utakmice koja je trebala biti praznik fudbala za Srbiju i njenu prijestolnicu. Ipak, postala je nešto sasvim drugo.

I nakon što je zbog navijačkih obračuna utakmica kasnila 42 minute, jer sjajni srbijanski sudija Milorad Mažić nije želio da u cijeloj situaciji ugrozi živote fudbalera, kada je napokon počela uslijedile su nove bakljade i dimnjade navijača obje grupe.

Velika bakljada Grobara u 63. minuti izazvala je kraći prekid utakmice, a južna tribina Marakane na kratko je nestala u dimu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.