Komšije u čudu: Navijači BiH aplaudirali himni Srbije

Valjda će to postati normalno

Komšije u čudu: Navijači BiH aplaudirali himni Srbije

Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine (dječaci do 16 godina) savladala je selekciju Srbije sa 2:0 u posljednjoj kontrolnoj utakmici pred završni kvalifikacioni turnir za plasman na Evropsko prvenstvo. 

Utakmica je odigrana Tojšićima, blizu Tuzle, a pojedini srbijanski portali i mediji nisu zaboravili navesti i informaciju da Tojšići pripadaju dijelu Bosne i Hercegovine koji se zove Federacija BiH. Isto tako nisu zaboravili ni navesti da je himna Srbije po intoniranju dobila aplauz.

Čak šta više mnogi mediji u zemlji naših istočnih komšija su sa dosta oduševljenja prenijeli informaciju da su njihovi mladi fudbaleri po završetku intoniranja himne nagrađeni aplauzom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.