Koreografija BHF-a obilježila je 15. minut utakmice

Lijep "mozaik" na sjevernoj tribini

Koreografija BHF-a obilježila je 15. minut utakmice

Petnaestu minutu utakmice između Bosne i Hercegovine i Izraela je pored odlično udarca Senada Lulića i dobre odbrane Marciana obilježila i koreografija BH Fanaticosa.

Na "mozaiku" sastavljenom od žutih i plavih kartona najvatreniji navijači fudbalske reprezentacije naše domovine ispisali su svoju skraćenicu BHF, a nakon što su spustili kartone podigli su plave balone.

Svakako prizor kakav želimo da gledamo na utakmicama u kojima igra naša najbolja fudbalska vrsta, kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu.

Pet minuta kasnije, u 20. minuti susreta, BH Fanaticosi podigli su parolu kojom su naznačili 15 godina svog postojanja. "Trn u oku bili smo mnogima, ali ljubav prema tebi traje punih 15 godina - BHF", pisalo je na paroli BHF-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.