Navijač Boce suzavcem poprskao igrače Rivera

Sramotne scene sa Superclasica

Navijač Boce suzavcem poprskao igrače Rivera

Kad gog igraju Boca Juniors i River Plate uvijek je sve na rubu incidenta, a veliko rivalstvo je protekle noći doživjelo novu dimenziju.

U revanš susretu osmine finala Copa Libertadores Boca je ugostila River u nadi da će uspjeti nadoknaditi poraz od 1:0 iz prve utakmice.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a onda se uoči nastavka utakmice dogodio incident zbog kojeg je utakmica prekinuta. Naime, jedan od domaćih navijača probio se do igrača Rivera kad su se vraćali na travnjak i poprskao ih suzavcem!



Dio fudbalera popularnih Milionera neko vrijeme uopšte nije mogao otvoriti oči, a delegat i ostale službene osobe neko su vrijeme vijećali o nastavku utakmice i onda donijeli odluku kako se definitivno neće igrati.

Nema sumnje kako Bocu očekuje žestoka kazna ,a za početak, gotovo je sigurno kako će utakmica biti registrirana s 3:0 za River koji će se tako plasirati u četvrtfinale.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.