Navijači Čelika psovali i ponižavali igrače 90 minuta

Ni djeca igrača im nisu sveta

Navijači Čelika psovali i ponižavali igrače 90 minuta

A. Beganović

U prvom susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine Olimpic je na Otoci očitao lekciju Čeliku, pa je konačnih 4:0 i najrealniji ishod, no sasvim sigurno igrače zeničke ekipe mnogo više od poraza boli i ponašanje njihovih nazovi navijača.

Zenički Čelik proživljava možda i najteže dane u svojoj bogatoj historiji. Rezultati Čelika dovoljno govore o svemu, a i navijači ovog kluba okrenuli su leđa svoji dojučerašnjim ljubimcima, odnosno i ono malo što ih dođe na utakmicu, više vremena provede psujući i ponižavajući igrače, nego što im pruža podršku.

Tako je bilo i danas na Otoci i obični ljubitelji fudbala s gađenjem su slušali psovke koje su izlazile iz usta navijača Čelika.

Istina, igrači ne pružaju ono što su navijači od njih očekivali, no svakako da to nije razlog da im se vrijeđaju djeca, roditelji i da ih se ponižava na jedan krajnje sraman način.

Na kraju, kao šlag na tortu došlo je i petnaestominutno predavanje fudbalerima Čelika od strane istih onih koji su ih 90 minuta vrijeđali i ponižavali.

Slušali su igrači Čelika one koji su im 90 minuta psovali djecu i roditelje, iako sasvim sigurno niti jednom od njih nije bilo do toga, ali valjda su pogazili svoj ponos plašeći se za sigurnost kada danas ili sutra izađu u grad.

Čelik sigurno zaslužuje bolje igrače i mnogo bolje rukovodstvo kluba, a ako su ovo danas na Otoci bili najvatreniji navijači zeničkog ponosa, onda slobodno možemo reći da ovaji klub zaslužuje i mnogo bolje navijače.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.