Navijači Chelseaja napadnuti u Rimu

Navijači Chelseaja napadnuti u Rimu

E. Škorić
Teme:

Romini navijači večeras ruše rekord na Olimpiku, najavljuje se 70.000 gledatelja u susretu Lige prvaka protiv Chelseaja.

I dok se iščekuje derbi večeri u Ligi prvaka, iz Rima stižu ružne vijesti. Grupa Rominih ultrasa napala je pojedine navijače Chelseaja protekle večeri.

Gostujući navijači su izašli u provod i u jednom pubu ispijali su piva, kada je na njih nasrnula grupa domaćih huligana. Srećom, nije bilo povrijeđenih osoba.

Navodno su huligani nosili palice, imali su namjeru da ozbiljno ugroze goste iz Londona, ali na kraju se Chelseajevi navijači uspjeli da se zaštite, dok je pub stradao.

Policija je uzela snimke kako bi pokušala identifikovati napadače, a navodno će neki huligani Lazija zajedno s pojedinim huliganima iz  Engleske nastojati da se suprostavi Rominim navijačima na gradskim ulicama, pa je angažovan veliki broj policajaca u ovoj italijanskoj metropoli.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi