Navijači Dortmunda protestovali na neobičan način

Ubacivali teniske loptice u teren

Navijači Dortmunda protestovali na neobičan način

Navijači Borussije Dortmund su večeras na gostovanju u Stuttgartu imali svoj mali šou.

Najvatrenije pristalice Milionera su u znak protesta odlučile nakratko prekinuti utakmicu i to tako što su ubacili na desetine teniskih loptica u teren.

Razlog njihove pobune leži u sve skupljim cijenama ulaznica za utakmice u Njemačkoj. Konkretno, naljutila ih je odluka Stuttgarta, koji je za večerašnju utakmicu protiv postavio i više nego nepristupačne cijene ulaznica.

Ulaznice za 'navijačka' mjesta bez stolica iza golova koštale su 19,50 eura, dok su najjeftinije karte za mjesta sa sjedištem koštale 38,50 eura.

Podsjetimo, prije nekoliko dana su se zbog visokih cijena ulaznica pobunili i navijači Liverpoola, koji su u 77. minuti napustili tribine Anfielda u susretu sa Sunderlandom.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi