Navijači Manchester Uniteda  iz BiH održali novo okupljanje

U nedjelju u Bugojnu

Navijači Manchester Uniteda iz BiH održali novo okupljanje

S. Mlaćo

U nedjelju je u Bugojnu održano okupljanje fanova Manchester Uniteda iz naše zemlje.

Okupljanje, šest od postojanja zvaničnog udruženja navijača, održano je u pivnici Little Big, a sve je proteklo u sjajnoj atmosferi, uz pobjedu Crvenih đavola nad Chelseajem 2:0. 

U sjajnoj atmosferi više od 50 fanova Manchestera iz svih krajeva naše zemlje bodrilo je svoj voljeni tim.

"Ovo je bilo šesto okupljanje navijača Manchester Uniteda iz svih krajeva naše lijepe Bosne i Hercegovine. Uz fanatičnu podršku Manchester je slavio veliku pobjedu, a ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su prisustvovali. Za sve informacije za članstvo  udruženje navijača Man Utd BiH svi zainteresovani mogu se obratiti na oficijelnoj stranici Manchester United Bosnia and Herzegovina", kazao je Alen Pobrić, jedan od organizatora nedjeljnog druženja.

Iz udruženja navijača popularnih Crvenih đavola iz BiH zahvalili se pivnici Litle Big na gostoprimstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije