Navijači Napolija pjesmom ispratili fudbalere u Torino

Ispraćaj na aerodromu

Navijači Napolija pjesmom ispratili fudbalere u Torino

Teme:

Fudbaleri Napolija su jučer u popodnevnim satima avionskim letom otputovali u Torino, gdje ih večeras očekuje meč sa Juventusom.

Ova utakmica ima epitet derbija sezone, budući da će novi prvak italije gotovo sigurno biti jedna od ove dvije ekipe. Shodno tome, jasno je koliki ulog nosi ovaj duel i koliko će profitirati tim koji odnese pobjedu.

Svjesni važnosti predstojeće utakmice su i navijači Napolija. Otprilike hiljadu najvatrenijih tifoza ovog kluba na aerodromu je priredilo ispraćaj svojim fudbalerima, koji su pred polazak dočekani ovacijama i aplauzom.

Napoli nakon 24. kola zauzima prvu poziciju na tabeli Serije A sa dva boda više od Juventusa i na odličnom su putu da stignu do svoje treće titule u historiji, a prvu nakon 1990. godine.

Navijači su istakli transparent na kojem piše "Dio historije... Vjerujemo!" i poželjeli sreću svojim igračima u Torinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi