Navijači Veleža napadnuti, izbjegnuta tragedija
Ilustracija

Ima i povrijeđenih...

Navijači Veleža napadnuti, izbjegnuta tragedija

Navijači Veleža napadnuti su protekle noći, oko 45 minuta poslije ponoći, kada su se vraćali iz Prijedora. 

U mjestu Potoci, na magistralnoj cesti M-17, dogodio se napad u kojem su navijači Zrinjskog nanijeli lakše tjelesne povrede dvojici navijača Veleža, a prilikom napada dva kombi vozila su gotovo u potpunosti devastirana.

"Lakše tjelesne povrede zadobili su A.K. (1997) i N.N. (1996), dok je na dva kombi vozila pričinjena materijalna šteta. S navedenim su upoznati krim. policija i nadležni tužilac, a lice mjesta je osigurano do vršenja uviđaja", saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.  

Mediji iz Hercegovine navode da je u unutrašnjost jednog kombija ubačena i baklja, ali je na svu sreću izbačena na vrijeme, čime je izbjegnuta tragedija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi