Navijačima Lensa danas je prekipjelo

Utrčali u teren

Navijačima Lensa danas je prekipjelo

E. Škorić
Teme:

Lens je doživio četvrti poraz u prvenstvu Druge lige Francuske.

Lens je ugostio Brest u četvrtom kolu, poveo je s 1:0 u devetoj minuti, ali su onda gosti s tri gola došli do velikog preokreta.

U 68. minuti, kod rezultata 3:1 za goste, nezadovoljni domaći navijači utrčali su na travnjak Boallert-Delelisa, pa je meč prekinut. 

Nakon što su se stekli uslovi za nastavak, igrači su se vratili i do kraja odradili meč. Završeno je rezultatom 4:2 za  goste.

U redovima domaćih prvo poluvrijeme je igrao bivši napadač Željezničara Ivan Lendrić, a njegov Lens je na dnu sa četiri poraza u četiri kola. Ukoliko nastave s ovakvim igrama, u budućnosti će strahovati od bijesnih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije