Pali svi transparenti, gasi se velika navijačka grupa?
Foto: EPA

Navijači Iraklisa

Pali svi transparenti, gasi se velika navijačka grupa?

M. Šljivak

Zanimljiva fotografija pojavila se na Facebook grupi posvećenoj navijačima širom svijeta.

Navijači PAOK-a oteli su sve zastave navijačima Iraklisa i tako su, prema navijačkim pravilima, ugasili njihovu grupu.

Navodno, PAOK je imao špijuna na posljednjem meču Iraklisa. On je uspio doći do svih zastava navijače grupe i donio ih je u prostorije koje koriste najvatreniji navijači PAOK-a.

Ipak, fanovi Iraklisa tvrde da su bez zastava i transparenata ostali jer im je policija oduzela iste i predala ih u ruke suprotne navijačke grupe. Navijači Iraklisa ne priznaju pobjedu i navodno posjeduju snimak koji govori u njihovu korist.

Potražite više informacija na temu Super League:

Međutim, do tada navijači PAOK-a likuju na društvenim mrežama. Zastava i transparenti  velikog rivala su u njihovim rukama i vjerovatna sudbina velike navijačke grupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi