PAOK odbio minutu šutnje za ubijenog navijača Zvezde

Ignorirali prijedlog Olympiakosa

PAOK odbio minutu šutnje za ubijenog navijača Zvezde

E. Škorić
Teme:

Vodstvo grčkog košarkaškog kluba PAOK odbilo je prijedlog Olympiakosa da se prije njihove utakmice održi minuta šutnje za ubijenog navijača Crvene zvezde.

Podsjećamo da je Marko Ivković ubijen u Istanbulu u sukobu navijača Zvezde i Galate prije košarkaške utakmice. 

“Predložili su nam minutu šutnje 15 minuta prije utakmice i nismo mogli da tako brzo donesemo odluku o ovako važnom pitanju, koje bi moglo da ima i političke implikacije”, poručili su iz PAOK-a.

Inače, sve utakmice turske lige ovog vikenda počinju minutom šutnje, a takvo što htjeli su i u Olympiakosu obzirom da su njihovi navijači u bratskim odnosima sa Delijama, navijačima Zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.