Poljski huligani napali igrače izraelskog Hapoela

Dvojica igrača povrijeđena

Poljski huligani napali igrače izraelskog Hapoela

E. Čaušević

Izraelski Hapoel Petah Tikva nalazi se trenutno u Ceichanowu gdje treba odigrati prijateljski meč protiv lokalne ekipe.

Hapoel se priprema za početak nove sezone, a jedna od posljednjih pripremnih utakmica bit će u Poljskoj. Ipak, prema svemu sudeći ovaj meč će se morati odgoditi zbog haosa kojeg su napravili poljski huligani.

Naime, skupina poljskih huligana danas je napala igrače ovog izraelskog kluba u mjesto koje se nalazi u blizini Varšave. U ovom sukobu povrijeđena su dvojica igrača Hapoela koja su završila u bolnici.

Poljaci su odmah osudili ovaj incident, te su poručili iz poljske Vlade da će uraditi sve kako bi se ovi maskirani huligani pronašli. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi