Proslava u Tuzli iz ptičije perspektive

Sjajne fotografije iz Tuzle

Proslava u Tuzli iz ptičije perspektive

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode sinoć su ostvarili ubjedljivu pobjedu na Koševu protiv Sarajeva (3:0) u okviru revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH.

Sloboda je sinoć na Koševu u velikom stilu ovjerila plasman u polufinale Kupa BiH, a navijači tuzlanske ekipe znali su nagraditi ovu pobjedu svoje ekipe.

Veliki broj navijača sinoć je u Tuzli dočekao fudbalere Slobode kako bi proslavili plasman u polufinale Kupa BiH. Nakon što su fudbaleri stigli u Tuzlu počelo je slavlje.

Pogledajte slavlje navijača i fudbalera Slobode iz ptičiji perspektive, a zahvaljujemo se našem vjernom čitatelju koji nam je poslao ove fotografije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi