Protestvovali ispred južne tribine Bilinog polja

Robijaši pjevali: Željni titula, evropskih klupova, al'...

D. Kurbegović

Prilikom utakmice između Čelika i Borca, koja je večeras odigrana na Bilinom polju, ponovo se ispred južne tribine stadiona okupila oko 200 navijača domaće ekipe, koji od prošle sezone bojkotuju domaće utakmice.

Robijaši na Bilino polje neće dolaziti dok se ne usvoji novi statut kluba, a danas su šetnjom do stadiona i navijanjem pokazali još jednom šta misle o trenutnoj situaciji u klubu.

Čelik od 2007. godine nije izašao u Evropu, a na titulu čeka 20 godina, s toga i ne čudi bojkot domaćih navijača i želja za promjenom, te uspostavljanjem pravog sistema u kojem bi svaki član imao pravo glasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.