Sablasna tišina nakon pada sudije

Doživio potres mozga

Sablasna tišina nakon pada sudije

M. Šljivak

Engleski sudija Robert Lewis morao je napustiti meč Charltona i Doncastera nakon žestokog sudara sa igračem domaćeg tima Joshom Magennisom.

Nepažnja obojice mogla je skupo koštati sudiju ove utakmice. Nakon žestokog sudara sudija je nekoliko minuta ležao u nesvijesti na terenu, a na tribina je vladala sablasna tišina.

Srećom pomoć je brzo stigla. Uspjeli su spriječiti veće povrede. Lewis je na nogama napustio teren, a u ovom sudaru je doživio jači potres mozga.

Očekuje se da on bude spreman već za naredne akcije, a nakon meča mu je izvinjenje uputio i čovjek koji ga je povrijedio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi