Široki Brijeg u dalekoj Škotskoj bodrilo 13 navijača

Imali su razloga da slave

Široki Brijeg u dalekoj Škotskoj bodrilo 13 navijača

Široki Brijeg je večeras odigrao odličnu utakmicu u Škotskoj gdje je remizirao sa Aberdeenom odigravši 1:1.

Iako je naš predstavnik bio u ulozi  autsajdera, Širokobriježani su pokazali svoje kvalitete i na evropskoj sceni i s pravom se nadaju da u revanšu mogu eliminisati škotskog velikana, te se plasirati  u 3. pretkolo.

Široki Brijeg je i u dalekoj Škotskoj imao podršku, a ekipu sa Pecare je bodrilo tačno trinaest navijača.

Utakmici je ukupno prisustvovalo nešto više od 17.000 gledalaca, ali definitivno da su ova trinaestorica navijača Širokog na kraju imala mnogo više razloga da budu zadovoljni.

Aberdeen je vodio sa 1:0 pogotkom Christieja iz 17. minute, da bi zlata vrijedan pogodak za Široki postigao Marković u 69. minuti.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi