"Fukare" na Bilinom polju

Sloboda je imala podršku svojih navijača

D. Kurbegović

Nogometaši Slobode večeras su na Bilinom polju u prvoj utakmici Premijer lige za sezonu 2015/16 poraženi od domaćeg Čelika i tako porazom ušli u novo prvenstvo.

Sloboda nije odigrala danas na nivou kako je to radila u prošloj sezoni, ali tek je početak prvenstva, tako da se u narednim kolima očekuju bolje partije ekipe koju s klupe predvodi Husref Musemić.

Danas se na Bilinom polju okupilo oko 900 gledalaca, od čeka je 250 navijača Slobode popularnih "Fukara", koji su bili smješteni na sjevernoj strani stadiona.

Tuzlaci su imali podršku svojih navijača tokom čitave utakmice, koji su korektno bodrili svoju ekipu bez ikakvih incidenata i upotrebe pirotehničkih sredstava.

 Na kraju i pored poraza gostujući navijači su ispratili igrače Slobode aplauzom u nadi da će već u narednoj utakmici crveno-crveni zabilježiti prvu pobjedu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.