Solunski "pakao" odgodio derbi između PAOK-a i Olympiacosa

Previše pirotehnike na stadionu

Solunski "pakao" odgodio derbi između PAOK-a i Olympiacosa

Fudbaleri PAOK i Olympiacosa večeras su trebali odigrati revanš susret polufinala Kupa Grčke, ali meč koji se trebao igrati u Solunu nije ni počeo.

Dok su fudbaleri oba tima izlazi na travnjak stadiona u Solunu tribine Toumba stadiona prosto su proključale od silne pirotehnike koja je upaljena neposredno pred početak utakmice.

Pogledajte navijački "pakao" koji su navijači tima iz Soluna priredili omraženim rivalima iz Pireja, a zbog kojeg glavni arbitar uz konsultacije sa delegatom nije ni označio početak ove utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.