Stižu prvi kadrovi obračuna navijača Crvene Zvezde i Kolna
Foto: Screenshot

Pred utakmicu grupne faze Lige Evrope

Stižu prvi kadrovi obračuna navijača Crvene Zvezde i Kolna

U Kolnu je upravo počela utakmica drugog kola grupne faze Lige Evrope između domaće ekipe i Crvene Zvezde. Njemačka policija je danas strahovala od nereda koje bi mogli izazvati navijači Crvene Zvezde, ali incidenata većih razmjera, ipak, nije bilo.

Međutim, uprkos ogromnom osiguranju i prisustvu policije u Kolnu, došlo je do nekoliko sporadičnih incidenata i tuča pristalica njemačkog i srbijanskog kluba, a nekoliko osoba i privedeno.

Na društvenim mrežama su se pojavili i prvi video snimci jednog od sukoba popularnih Delija i navijača Kolna. Srećom, izbjegnuta je žešća tuča, jer je njemačka policija intervenisala na vrijeme.

Na ulicama Kolna, posebno oko stadiona, se i dalje može vidjeti nekoliko hiljada pripadnika policije, kao i oklopna vozila opremljena vodenim topovima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi