Sukob navijača zasjenio duel Slobode i Želje

Neredi na Tušnju

Sukob navijača zasjenio duel Slobode i Želje

E. Škorić

Duel Slobode i Želje definitivno je bio u sjeni navijačkih nereda na stadionu Tušanj u Tuzli.

Igra na Tušnju je bila u drugom planu zbog nereda na tribinama. Umalo su se domaća i gostujuća navijačka grupa našli u klinču, no policija je uspjela da spriječi žešći obračun.

Do nereda je došlo u 75. minuti kada su navijači Željezničara počeli bacati baklje na domaću publiku koja se nalazila na susjednoj tribini. Bilo je i povrijeđenih, privedenih, no na kraju se, možemo tako reći, sve dobro završilo.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.