To su pravi navijači: Belgijanci posjetili Srebrenicu

Odali počast žrtvama

To su pravi navijači: Belgijanci posjetili Srebrenicu

U vremenu kada medijske stupce namijenjene navijačima pretežno pune svakojaki huligani, koji kao da se takmiče ko će napraviti veći incident i glupost, stiže jedna lijepa priča koja je dokaz da oni pravi navijači još uvijek postoje.

Grupa nešto starijih belgijskih navijača koja je doputovala u Bosnu i Hercegovinu na utakmicu protiv naše reprezentacije posjetila je Srebrenicu, gdje je odala počast žrtvama genocida.

Navijači Belgije su obišli mezarje u Srebrenici, čime su dobili veliko poštovanje svih Bosanaca i Hercegovaca i uopšte nema sumnje da će sutra na Grbavici biti srdačno dočekani.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi