Navijači Plemića

Ultrasi nosili Zrinjski do prve pobjede na Grbavici

Iako od prvog sudijskog zvižduka glavnog sudije Eldina Jakupovića Ultrasi nisu prisustvovali derbiju 4. kola BH Telecom Premijer lige između Željezničara i Zrinjskog, pristalice mostarskog kluba na tribine stadiona Grbavica stigle su sredinom prvog poluvremena.

Grupa o stotinjak najvatreniji navijača Plemića stigla je s dva autobusa koja su bila parkirana iza istočne tribine stadiona Grbavica, te susretu su prisustvovali do posljednjeg sudijskog zvižduka.

Osim verbalnih prepucavanja s navijačima Željezničara na sjevernoj tribini, te nekoliko upaljenih komada pirotehnike, većih problema nije bilo. 

Niti šef struke Zrinjskog, koji je upisao svoju prvu pobjedu na Grbavici otkako se igra Premijer liga BiH, nije zaboravio na zvaničnoj press-konferenciji nakon susreta zahvaliti se navijačima svoga kluba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.