Zbog nje je i Torcida zanijemila
Foto: Ronald Goršić, CROPIX

Fotografija koja je postala hit na internetu

Zbog nje je i Torcida zanijemila

Hajduk je i u Liberecu imao podršku svojih vjernih navijača, kojih je u bilo nešto više od jedne hiljade.

Gostovanje popularne Torcide prošlo je bez ikakvih incidenata, a najvatrenije pristalice Hajduka su 'okupirale' centar ovog češkog grada uoči početka utakmice.

Ono što je, na neki način, obilježilo njihovo zagrijavanje pred utakmicu bila je jedna atraktivna Čehinja, koja je oskudno odjevena prošetala centrom grada tačno ispred dobro raspoloženih navijača Hajduka koji su sjedili u kafićima.

Zahvaljujući dobroj reakciji fotografa, internet je bogatiji za još jednu interesantnu fotografiju na temu navijača, koja je već postala pravi hit.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.