Žestoka tuča navijača Sarajeva i Želje nakon susreta

Nakon utakmice na Grbavici

Žestoka tuča navijača Sarajeva i Želje nakon susreta

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva remizirali su sinoć na Grbavici (1:1) u okviru prvog kola Premijer lige BiH.

Prvi put u historiji Premijer lige BiH u prvom kolu sastali su se gradski rivali koji su prvenstvo počeli s remijem. Iako je Željo prvi stigao do prednosti golom Lendrića, konačnih 1:1 postavio je Ahmetović.

Ipak, dosta pažnje i u sinoćnjoj utakmici privukli su navijači obje ekipe, a zbog bakljada utakmica je bila prekinuta na desetak minuta. Nakon utakmice sukob se nastavio i na ulicama glavnog grada BiH.

Naime, u centru Sarajeva došlo je do žestoke tuče navijača Sarajeva i Željezničara. Ipak, brzom reakcijom MUP-a KS BiH stvari su se brzo smirile. Nakon ovog incidenta morala je reagovati i Hitna pomoć, a jedan navijač FK Sarajevo zbog povreda završio je u bolnici, prenosi Dnevni Avaz.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi