9 medalja za Ha Se Karate Do

Karate Open Usora 2011

9 medalja za Ha Se Karate Do

M. Skaka

Klub Ha Se Karate Do iz Zenice učestvovao je na 2. KARATE OPEN KUP-u USORA 2011. godine i u konkurenciji 19 klubova i 260 takmičara osvojio je 9 medalja i to 1 zlatnu i 8 bronzanih.

Zlatnu medalju osvojilo je Huseinović Almedin a bronzane medalje su osvojili Minela Kovačević,Delihasanović Sara,Ibrišević Faris,Abdagić Ansar,Rizvanović Davud, Cogo Nera,Vrškić Merima i Bošnjak Dika.

Narednog vikenda klub putuje u Bugojno a zatim za Italiju na Svjetsko prvenstvo za seniore i seniorke koje će se održati u Lignanu u periodu 25.-30.05.2011.godine. U sastavu reprezentacije BiH na ovo prvenstvo iz Ha Se Karate Do kluba putuju Huseinspahić Mirela, Ahmić Hanisa, Čičak Damir, Bošnjak Nermin i Ibraković Albin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.