Dinamov nogometni kamp u Travniku

Dinamov nogometni kamp u Travniku

M. Skaka

Po drugi put u Bosni i Hercegovini NK “Dinamo” Zagreb organizira kamp sa ciljem okupljanja zainteresovanih mladih igrača od 8 do 18 godina sa kojima će raditi vrhunski treneri iz nogometne škole NK ”Dinamo” Zagreb, a isti će biti razvrstani po kategorijama (juniori, kadeti, pioniri, predpioniri i mlađi).

U toku održavanja kampa planirano je održavanje 6 treninga po svakoj kategoriji kao i odigravanje trening utakmice nakon čega će treneri iz NK”Dinamo” Zagreb ocjeniti sve učesnike kampa a onim dječacima iz svake kategorije koji pokažu najbolje nogometno znanje ponuditi besplatan odlazak u Zagreb i učešće u selektivnom nogometnom kampu NK”Dinamo” Zagreb koji se tradicionalno svake godine održava početkom oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.