BiH poražena i od slabe Gruzije, ali napokon zabila gol

Pretrpili i peti poraz

BiH poražena i od slabe Gruzije, ali napokon zabila gol

Hokejaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je nastavila sa izuzetno lošim izdanjima na Svjetskom prvenstvu treće divizije koje se održava u Turskoj.

Ovoga puta, naša reprezentacija je poražena od Gruzije, kojoj je ovo bila prva pobjeda na prvenstvu. Rezultat je glasio 4:1, a ono što će se pamtiti je prvi gol Bosne i Hercegovine na prvenstvu postignut u desetoj minuti pete utakmice.

Naša reprezentacija zauzima posljednje mjesto na turniru sa svih pet poraza i poražavajućom gol razlikom koja iznosi jedan dati i četrdeset i jedan primljeni gol. Gruzija je, sa druge strane, primila čak 51 gol u prve četiri utakmice, tako da je neefikasnost bh. hokejaša vjerovatno i njih itekako iznenadila.

Naredni meč naša reprezentacija igra već sutra, a protivnik je ekipa Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Podsjećamo, BiH je u prije današnje utakmice poražena od Sjeverne Koreje (13:0), Turske (11:0), Hong Konga (8:0) i Luksemburga (5:0).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti