Biogradilić prvi u Snowboard battleu na Bjelašnici

Takmičenje održano zahvaljujući Burnu i BH Telecomu

Biogradilić prvi u Snowboard battleu na Bjelašnici

U subotu, 15. 3. 2014. godine, na Bjelašnici okupili su se rekreativci i profesionalci na jedinstvenom Snowboard Battle eventu ove sezone, zahvaljujući sponzorima BURN i BH TELECOMU. 

Freestyle Team je upriličio nezaboravnu zabavu za sve prisutne. Uz muziku, piće i hranu uživali su svi ljubitelji naše olimpijske ljepotice, Bjelašnice. 

Snowboard battle je otvoreno takmičenje, za sve takmičare u disciplini slopestylea, a organizator je obezbijedio i prikladne novčane nagrade. U knock-out sistemu od 32 para prvo mjesto izborio je mladi reprezentativac BiH Faris Biogradilić, dok je drugo mjesto pripalo Harisu Buriću, a treće Farisu Durmi.

Prelijepo sunčano vrijeme i utegnute staze omogućile su svim prisutnim savršen vikend na planini, a ujedno pokazali da i pored visokih temperatura olimpijska ljepotica može da ponudi savršen dan na snijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.