Bokserski obračun u TD Gardenu
Foto: Screenshot

Beleskey i Kunin razmijenili žestoke udarce

Bokserski obračun u TD Gardenu

Boston Bruinsi su u svom TD Gardenu stigli do pobjede nad Minnesotom rezultatom 5:3, a meč je obilježio i okršaj Matta Beleskeyja i Lukea Kunina.

Hokejaš Bostona Beleskey se polovinom prve trećine "pokoškao" sa jednim igračem Minnesote, ali se potom pojavio Kunin i odlučio odbraniti svog saigrača, i potući se sa igračem Bruinsa.

Uslijedio je okršaj pesnicama, da bi potom ova dva hokejaša završila i na ledu. Njihova tuča je, ipak, zaustavljena, a njih dvojica su poslana na hlađenje.

Inače, Bruinsi su do pobjede stigli zahvaljujući golovima Debruska, Vatrana, Kuralyja, Kruga i Schellera, dok su za goste pogađali Niederreiter, Granlund i Staal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi