Columbus i Nashville zaduženi za All Star Game

Ove i sljedeće 2016. godine

Columbus i Nashville zaduženi za All Star Game

Vodstvo NHL-a objavilo je kako je za domaćina "All-Star" vikenda 2016. godine izabran Nashville. Grad u kojem igraju Predatorsi tako će po prvi puta ugostiti najbolje hokejaše u NHL-u, a događanja koja kulminiraju revijalnom utakmicom održat će se 30. i 31. januara 2016. godine.

Utakmica će biti odigrana u Sommet Centru koji je izgrađen kao multifunkcionalna dvorana za muzičke i sportske događaje. Od 1998. godine u toj dvorani svoje utakmice igraju upravo Nashville Predatorsi.

Ove sezone domaćin "All-Star" vikenda, koji će se održati 24. i 25. januara2015., bit će Columbus. Bit će to
prvi "All-Star" nakon onoga u Ottawi 2012. godine. Prošle sezone okupljanje svih zvijezda NHL-a nije održano zbog Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, a pretprošle zbog "lockouta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.