Felix Neureuther bi trebao nastupiti u veleslalomu

Iako nije totalno spreman

Felix Neureuther bi trebao nastupiti u veleslalomu

Još uvijek nedovoljno oporavljenih njemački skijaš Felix Neureuther mogao bi se naći na startu veleslalomske utrke koja se u okviru Svjetskog kupa održava danas u Beaver Creeku.

Wolfgang Maier, šef za alpsko skijanje pri Skijaškom savezu Njemačke, nagovijestio je mogućnost da specijalista za tehničke discipline nastupi u današnjem takmičenju. 

Zbog upale kičmenog stuba i bolova u njemu 30-godišnji Nijemac je propustio prvi veleslalom na samom početku sezone koji je održan u Sölden, a nastup u Beaver Creeku, gdje će se u februaru naredne godine održati i Svjetsko prvenstvo, još uvijek je otvoren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.