I na ceremoniji zatvaranja Igara nije otvoren peti krug

Šala Rusa na sopstveni račun

I na ceremoniji zatvaranja Igara nije otvoren peti krug

Ceremonija zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju bila je jednako atraktivna kao i ceremonija otvaranja istih, i opet se desilo da se peti olimpijski krug, koji predstavlja Sjevernu i Južnu Ameriku, nije otvorio, ovoga puta očito namjerno.

Za razliku od ceremonije otvaranja Igara, nije se desio propust, već su organizatori namjerno riješili da se našale na svoj račun.

Olimpijske krugove su formirali igrači, a oni koji su trebali da čine peti krug dugo su ostali grupisani kao pahuljica sa otvaranja Igara. Nakon nekog vremena, učesnici su ipak otvorili i peti olimpijski krug.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.