Ispraćaj olimpijaca u nedjelju
Whisler

Vancouver 2010

Ispraćaj olimpijaca u nedjelju

M. Skaka

Jučer je zvanično otvoreno Olimpijsko selo Whisler u Vancouveru u kojem će biti smješteni između ostalih i Olimpijski tim BiH.

Prema informacijama  koje smo dobili od šefa misije Olimpijskog tima BiH, Saida Fazlagića, ceremoniji otvaranja prisusutvovali su organizatori i takmičari koji se već pristigli u Vancouver.

Za naredne dane planirane su završne pripreme unutar sela, a to su vježbe za spašavanja povrijeđenih sportista iz Olimpijskog sela (evakuacije helikopterom) i postavljanje balona u kojima se nalaze kamere koje će pratiti šire područje oko sela.

Ispraćaj naših BH olimpijaca bit će upriličen 07.02.2010.godine u 17:30 sati u prostorijama Olimpijskog Komiteta BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.