Jeftinije dječije karte za skijanje
Jeftinije, barem, za kolektivni dolazak djece na naše olimpijske ljepotice

Haj’mo curice, haj’mo dječaci...

Jeftinije dječije karte za skijanje

Uprava KJP “ZOI’84 OCS”  d.o.o. donijela je odluku o uvođenju posebnih popusta na dnevne karte skijanje za djecu na olimpijskim planinama Igmanu i Bjelašnici.

Pravo na popust ostvaruju organizirane grupe djece, koje će karte po nižim cijenama moći kupiti na osnovu spiskova koje u KJP “ZOI’84 OCS” trebaju dostavljati škole koje djeca pohađaju.

Dnevna dječija karta za skijanje ukoliko organizovano posjete Bjelašnicu,  umjesto dosadašnjih 20 KM sada iznosi 13KM. Kako su istakli u “ZOI’ 84 OCS”, nova cijena zadržaće se do kraja sezone 2008/09.
U “ZOI’84 OCS” tvrde da sniženjem kolektivne dnevne karte želi dati vlastiti doprinos usmjeravanju djece ka sportu kao zdravom načinu življenja ali i afirmaciji zimskih sportova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.