Jeftinije skijanje na Bjelašnici i Igmanu

Dobro su se sjetili?!

Jeftinije skijanje na Bjelašnici i Igmanu

Iz Kantonalnog javnog preduzeća ZOI 84 danas su obavijestili javnost da su donijeli odluku o pojeftinjenju karata za skijanje na olimpijskim planinama Bjelašnici i Igmanu. 

Poludnevna karta tako sada košta 20 KM, a dnevna, od 9 do 16 sati, iznosi 25 maraka. Dnevni ski-pass, od 11 do 16 sati, je 22 KM.

Za noćno skijanje na Bjelašnici, umjesto dosadašnjih 18 KM, od danas moraćete izdvojiti 15 maraka. Noćno skijanje na ski - liftu na Malom polju na Igmanu je 12 KM.

Iz ZOI 84 rekli su i kako je dnevna karata za studente 20 KM, ali samo za osobe koje pokažu Index na prodajnom mjestu. 

Skijaška sezone u BiH je na „izdisaju“. U ovoj iz ZOI 84 „počastili“ su nas, do danas, najskupljim posljeratnim uslugama, pa pojeftinjenje karata u finišu sezone može se okarakterisati konstatacijom „dobro su se sjetili“!?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.