"Kao da sam se borio sa Kličkom"

Thomas Morgenstern se odlično oporavlja

"Kao da sam se borio sa Kličkom"

Jedan od najboljih svjetskih skijaša skakača Thomas Morgenstern odlično se oporavlja nakon teškog pada prošlog vikenda na skakaonici u njemačkom Neustadtu. 

27-godišnjem Morgiju je prilikom pada skija rasjekla lice, a slomio je i mali prst. Prvi prizor nije bio nimalo ugodan za gledati. Morgenstern je ležao skoro nepomičan, ali, srećom, povreda nije teža i Austrijanac bi vrlo brzo mogao ponovo na zaletište. 

"Jedino se sjećam da je Kličko počeo da me udara! Poslije toga, svijetla su se ugasila. Još uvijek osjećam jake bolove po čitavom tijelu, ali se nadam da ipak nije ništa ozbiljno'', našalio se na svoj račun ovaj sjajni skakač. 

Prognoze liječnika u bolnici u Klagenfurtu su dosta dobre i Morgenstern bi vrlo brzo mogao ponovo na skakaonicu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.