Küng: Mnogo toga mi je prolazilo kroz glavu
Foto: epa.eu

Nakon neočekivane pobjede u spustu

Küng: Mnogo toga mi je prolazilo kroz glavu

Patrick Küng je iznenadio sve pobjedom u utrci spusta na Svjetskom prvenstvu, a sjajan dan za Švicarce upotpunila je bronzana medalja Beata Feuza. 

Nije ni čudo da je noć u švicarskom taboru potrajala malo duže jer se Küng ubrzo nakon pobjede oglasio na Facebooku riječima: "Zabava je počela". 

"Mnogo toga mi je tokom same trke prolazilo kroz glavu", kazao je švicarski skijaš i pobjednik spusta na Svjetskom prvenstvu kojeg je malo ko svrstavao među favorite za pobjednički podijum, a kamo li za najviše mjesto na njemu.

Na zabavu koja nije trajala pretjerano dugo svratio je i "komšija". Austrijanac i vlasnik svjetskog zlata u super G-u, Hannes Reichelt, došao je da čestita pobjedniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.