Kompanija m:tel prijatelj skijaške sezone na Jahorini

Kompanija m:tel prijatelj skijaške sezone na Jahorini

Piše: Sponzorski tekst
Prijateljstvo između Olimpijskog centra Jahorina i kompanije m:tel se nastavlja i u novoj sezoni, a zvanično otvaranje zimske turističke sezone, 2014./2015. na Jahorini, će biti održano u subotu, 12. decembra, sa početkom u 13.00 časova u hotelu Bistrica.  

Ljubitelji dobrog provoda će narednog vikenda imati priliku da uživaju u bogatom muzičkom i zabavnom program, a otvaranje sezone će upotpuniti i koncert benda Regina,  koji će se pobrinuti za dobru atmosferu i raspoloženje.

Svjesni značaja turističkog potencijala Jahorine i značaja zimskih sportova za sve društvene segmente, m:tel, kao društveno odgovorna kompanija,  već tradicionalno podržava rad Olimpijskog centra Jahorina.

A otvaranje zimske turističke sezone na Jahorini je odlična prilika da predstavimo novu  prazničnu Frend ponudu - praznični paketić bez ograničenja, koji će dobro doći mnogim turistima. Kupovinom startnog paketa po cijeni od 4 KM (sa PDV-om), na poklon dobijate još bolje bonuse nego inače, 1.000 SMS-ova i  priliku da neograničeno surfate.