Legenda sarajevske Olimpijade posjetila OK BiH

Katarina Witt u Sarajevu

Legenda sarajevske Olimpijade posjetila OK BiH

Legenda sarajevskih olimpijskih igara, višestruka olimpijska pobjednica, četverostruki svjetski šampion i pobjednica šest uzastopnih Evropskih prvenstava, Katarina Witt i njemački sportista u umjetničkom klizanju Rudolf Cerne danas su posjetili Olimpijski komitet BiH. 

Potpredsjednik OK BiH Siniša Kisić je u veoma ugodnom razgovoru sa gostima evocirao uspomene na sarajevsku olimpijadu, upoznao goste sa trenutnim radom i projektima Olimpijskog komiteta BiH, te poželio ugodan boravak Katarini i njenim prijateljima u Sarajevu.

Katarina je iskazala zahvalnost OKBiH na izuzetnom gostoprimstvu, istakavši da je presretna ovom posjetom jer je imala priliku detaljno upoznati grad Sarajevo i ljude  koji zauzimaju specijalno mjesto u njenom srcu. 

Napomenula je da je oduševljena hranom ali i da je „popila vodu sa Baščaršije“ te da će se sigurno vratiti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.